Ekskursioner 2019


Søndag d. 19. – søndag d. 26. maj

Ekskursion til Rumænien


Tilmelding til foreningens kasserer Carl Jensen, Valhallavej 8, 8600 Silkeborg, tlf. 21 42 21 61, e-mail crl@nst.dkLørdag d. 24. august

Besøg på Jægerpris – Natur og levende historie


Vi besøger Frederik d. 7. stiftelsen i Jægerpris, hvor Direktør Nils Sættem viser rundt i parken og Mindelunden, før turen går forbi Kongegen og den urørte Bredvig Mose.
På turen vil der være rig mulighed for at opleve spændende historie, natur og skovforvaltning. I parken vil vi være med til ’afsløringen’ af ’nye nordiske tusindsårsege’. Og hvis man har taget familien med, er det jo oplagt at tage en ’ussies’ foran Kongeegen. Hvis tiden tillader det, kan det også være at vi når forbi den nye askefrøplantage, og hører om arbejdet med at sikre sunde asketræer til fremtidens skove. Vi kommer til at gå en del, så solidt fodtøj kan absolut anbefales.
Af praktiske grunde bedes man tilmelde til sig Erik Dahl Kjær edk@ign.ku.dk senest d. 17/8.


Kongeegen. Foto: Leif Bolding


Under planlægning
12.-13. oktober

Nordjyllandstur med skovfoged H. C. Garversgård bl.a. til bevoksninger i Dronninglund Storskov


Nye træarter for dansk skovbrug vil blive vist frem under turen. Der er tilmelding til turen til Niels Juhl Bundgaard Jensen n9buje@gmail.com.
Måske bliver turen udvidet til en to dages tur med andre punkter i det nordjyske område. I så fald vil vi anvise overnatningsmuligheder i området.